Commercieel beheer

Een goed vastgoedportefeuille kent weinig leegstand en biedt een zeer stabiel rendement. Leegstand wordt binnen de vastgoedsector gezien als ‘risico’. Met een uitgebalanceerde manier van werken probeert Findex Vastgoedbeheer dit te voorkomen. We meten de gebruikerstevredenheid en bespreken deze resultaten met onze klanten en hun huurders.

Het omvat o.a. opstellen van verhuuraanbieding, online advertenties plaatsen, samen met huurders bezichtigen, verzamelen benodigde gegevens huurder(s), opstellen huurovereenkomst en bijlagen, uitgebreide woningoplevering met foto’s en rapportages.

Wij rekenen niet met een percentage van de huurprijs per maand, maar met vaste prijzen. Geen maandelijkse kosten als uw vastgoed al verhuurd is, maar een goede prijs op het moment dat uw vastgoed verhuurd moet worden. Onze prijzen voor commercieel vastgoedbeheer zijn vinden bij tarieven. Meer info.

Mutatie- & reparatieonderhoud:

Een mutatie moet zodanig aangepakt worden, dat voor de eigenaar de huurderving zo laag mogelijk is.

Als een huurder vertrekt na een aantal jaren bij u gehuurd te hebben krijgt u vaak te maken met het dagelijks onderhoud zoals reparaties en het mutatieonderhoud. Findex Vastgoedbeheer ziet dit als de uitgelezen kans om de kwaliteit van uw vastgoed intern weer aan de laatste eisen te laten voldoen, voordat u het aan de volgende huurder aanbiedt. Of dit nu een ingrijpende verbouwing is, het verduurzamen van de woning of slechts het opknappen van het hoogst noodzakelijke, wij voeren dit dagelijks al uit voor veel verhuurders.

Voordat wij de woning vrijgeven wordt het eerst door middel van een checklist zorgvuldig nagelopen. Dit houdt o.a. in het controleren van de sloten, stopcontacten, lampen en lichtschakelaars. Ook het binnenschilderwerk wordt gecontroleerd en waar nodig bijgewerkt. Eventueel wordt uw woning als extra dienst schoongemaakt en indien noodzakelijk volledig gereinigd. Uw huurder moet altijd het gevoel hebben alsof hij/zij de eerste bewoner is. Nadat het ‘mutatieonderhoud’ is afgerond wordt dit vastgelegd in de vrijgave rapportage.