Administratief beheer

Alles begint bij overzicht. Voor beleggers en eigenaren is het van essentieel belang dat de administratie duidelijk en correct wordt afgehandeld. Wij zijn van mening dat je elk moment van de dag moet weten hoe het geld binnen komt en waaraan het wordt uitgegeven. Dit inzicht is cruciaal. Alleen als je administratie op orde is, krijg je een goed inzicht. ‘Inzicht geeft overzicht’.

Zonder overzicht geen inzicht dus ook geen uitzicht

Het inzichtelijk maken en houden van uw vastgoedadministratie is ons specialisme. Hoe inzichtelijker je administratie, hoe groter de kans op succes. Wij focussen ons met name op het zoveel mogelijk automatiseren van je administratie. Ons administratief vastgoedbeheer omvat o.a. incasso van de huren, het bewaken van eventuele achterstanden, het jaarlijks aanpassen van de huurprijs en het opstellen van de maandelijkse huurafrekening.

‘Vertrouwen is goed, controle is beter.
- Vladimir Ulyanov Lenin

U wilt altijd en overal inzicht hebben in uw vastgoedportefeuille. Wij maken gebruik van de vastgoedsoftware van Bloxs. Gegevens en documenten zijn centraal opgeslagen en overal online bereikbaar. Via een gebruiksvriendelijk portaal kunt u waar en wanneer het u uitkomt inloggen om zelf aan de slag te gaan. Balans en verlies- en winstrekeningen, facturatie, reparatieverzoeken aanmaken en volgen, uitgebreide commerciële rapportages, standenregister, contractgegevens en documenten. De mogelijkheden zijn onbeperkt!

Afscheid nemen van Findex Vastgoedbeheer? Als u besluit uw beheeractiviteiten niet langer bij ons voort te willen zetten, zorgen wij dat al uw gegevens eenvoudig via bijvoorbeeld Excel kunnen worden geëxporteerd. Zo blijft u flexibel in uw keuze en bent u gegarandeerd dat uw gegevens niet verloren gaan of dat de overdracht veel tijd zal kosten.