Waarom Findex

De waarde van uw vastgoed zit in een goed betalende tevreden gebruiker. Is uw huurder tevreden? Huurtevredenheid is van essentieel belang voor een solide en waardevaste vastgoedbelegging. Een tevreden huurder is een blijvende huurder. Hij levert daardoor een belangrijke bijdrage aan een evenwichtige huurwaardeontwikkeling. Het tevreden stellen van de gebruiker is nu precies het specialisme dat wij eigen hebben gemaakt de afgelopen jaren.

✔Onze blik is gericht op de lange termijn, niet op de waan van de dag
✔Wij geloven in persoonlijk contact en de toegevoegde waarde van maatwerk
✔Met als doel u rust te geven op vastgoed gebied

Als u eenmaal meerdere vastgoedbeleggingen heeft verworven, vraagt dat om specifieke aandacht. U hebt vast eigen ideeën over hoe u daar invulling aan kunt geven, maar u verwacht ook deskundige begeleiding. En oplossingen die niet standaard zijn, maar voor uw wensen worden gemaakt. Uw eigen kennis gecombineerd met de jarenlange ervaring van Findex Vastgoedbeheer. Met ons als beheerder kunt u rekenen op een stevige sparringpartner die u op koers houdt om uw doelen te bereiken.

✔Verantwoord vastgoedbeheer is onze ambitie, dus wij zijn transparant in onze keuzes
✔Via onze portaal 24/7 toegang tot uw portefeuille, huurders, financiële gegevens en uw vaste contactpersoon

In onze adviesgesprekken doen wij samen een uitgebreide scan om uw prioriteiten en doelen voor nu en de toekomst te bepalen. Wij hebben vergaande kennis van de vastgoedsector en snappen tot in detail wat uw positie vereist. Bij veranderingen in de branche vertalen wij dit voor u naar concrete adviezen. Met andere woorden: we doen niet alles, maar wat we doen, doen we goed. Bij ons heeft u één aanspreekpunt. Dat is wel zo makkelijk voor u.

✔Onze vastgoedspecialisten staan voor u klaar wanneer u dat wilt
✔U krijgt bij ons het vastgoedbeheeradvies dat is afgestemd op uw wensen