Skip to main content

Over Findex

Findex Vastgoedbeheer is samen met Findex Bouw BV onderdeel van Findex Vastgoed BV. Het team van Findex Vastgoed BV beschikt over de juiste kennis en competenties waardoor de kwaliteit en service worden gewaarborgd, ongeacht de omvang van een project. Findex Vastgoed BV stelt hoge eisen aan service, vakmanschap en kwaliteit met als oogmerk een optimale tevredenheid van opdrachtgevers.

Onze klantenportefeuille bestaat uit (professionele) vastgoedbeleggers, vastgoedbeheerders en particulieren, de diversiteit aan opdrachten creƫert een dynamische werkomgeving. Daarnaast zet Findex Vastgoed BV zich graag in voor vaste klanten om projecten met een kleine omvang te realiseren. Met jaren ervaring en goede resultaten kunnen wij wat voor u betekenen. Aandacht & Visie, de sleutel tot succes.

Onze kernwaarden

Onze blik is gericht op de lange termijn, niet op de waan van de dag

Wij geloven in persoonlijk contact en het belang van maatwerk, met focus op het faciliteren van een prettige woonomgeving

Transparant en verantwoord vastgoedbeheer is het fundament van de organisatie

In het Findex Vastgoedbeheer huurdersportaal heeft u 24/7 toegang tot uw gegevens en uw vaste contactpersoon

Contact opnemen

Heb je een een vraag, tip, voorstel of opmerking? Dan kan je ons mailen op info@findexvastgoedbeheer.nl of gebruik het contactformulier.

Huur je bij ons? Stel je vraag dan via het huurdersportaal. Bedankt!