Over Findex

Findex Vastgoedbeheer is onderdeel van Findex Bouw BV, een professioneel bouw- en onderhoudsbedrijf. Het team van Findex Bouw BV beschikt over de juiste kennis en competenties waardoor de kwaliteit en service worden gewaarborgd, ongeacht de omvang van een project.

Findex Bouw BV stelt hoge eisen aan service, vakmanschap en kwaliteit met als oogmerk een optimale tevredenheid van opdrachtgevers. Onze klantenportefeuille bestaan uit (professionele) vastgoedbeleggers, vastgoedbeheerders en particulieren, de diversiteit aan opdrachten creëert een dynamische werkomgeving. Daarnaast zet Findex Bouw BV zich graag in voor vaste klanten om projecten met een kleine omvang te realiseren. Bent u bijvoorbeeld op zoek een schilder of tegelzetter? Ook voor projecten binnen een bepaalde discipline zijn wij een geschikte partij. Met jaren ervaring en goede resultaten kunnen wij wat voor u betekenen. Aandacht & Visie, de sleutel tot succes. 

Onze kernwaarden

Onze blik is gericht op de lange termijn, niet op de waan van de dag

Wij geloven in persoonlijk contact en het belang van maatwerk, met focus op het faciliteren van een prettige woonomgeving

Transparant en verantwoord vastgoedbeheer is het fundament van de organisatie

In het Findex Vastgoedbeheer huurdersportaal heeft u 24/7 toegang tot uw gegevens en uw vaste contactpersoon

Contact opnemen

Heb je een een vraag, tip, voorstel of opmerking? Dan kan je ons mailen op info@findexvastgoedbeheer.nl of gebruik het contactformulier.

Huur je bij ons? Stel je vraag dan via het huurdersportaal. Bedankt!