Skip to main content

Nieuwe huurder bij Findex Vastgoedbeheer

Gefeliciteerd met uw nieuwe woning! De eerste weken komt er veel op u af, voor een goede start dient het één en ander georganiseerd te worden. Hier vindt u een overzicht met de belangrijkste punten.

Heeft u al ingelogd in het Findex huurders portaal?

Regel al uw woon- en huurzaken eenvoudig online.

De eerste week

Findex Vastgoedbeheer adviseert u een wettelijk aansprakelijkheids- en inboedelverzekering af te sluiten. Met deze verzekeringen bent u beschermt tegen risico, aansprakelijkheid en diefstal in uw woning.
Daarnaast bent u zelf verantwoordelijk voor het aanvragen van gas, water en licht en het doorgeven van de standen van de elektriciteit- en gasmeter. U bent vrij in de keuze van een energieleverancier, de waterleverancier kunt u niet zelf kiezen, dit is wettelijk bepaald en hangt af van regio waar u gaat wonen.

Oplevering woning

Wij trachten de woning zonder gebreken aan u op te leveren. Mochten er toch oplever punten zijn en/of technische vragen, dan verzoeken wij u deze zo spoedig mogelijk aan ons te melden. Neem daarvoor contact op via info@findexvastgoedbheer.nl

TV, Internet en telefoon

Het afsluiten van kabeltelevisie, internet- en een telefoonverbinding regelt u zelf bij de gewenste aanbieder. Houdt er rekening mee dat er kosten verbonden zijn aan het afsluiten van een nieuw abonnement en dat dit een aantal weken kan duren. Wij zorgen dat er een standaard aansluiting in uw pand beschikbaar is.